Akun varaustason tarkastaminen

Liittyy tuotteisiin:

Sleepbuds-latausvalot

Kotelon reunan sisäpuolella olevat valot osoittavat kuulokkeiden akun ja kotelon varaus- ja lataustilan.

Vilkkuu hitaasti valkoisenaLataus käynnissä
Palaa valkoisenaLadattu täyteen

Sleepbuds-kuulokkeiden akun varaustilan tarkistaminen

Bose Sleep -sovelluksen aloitusnäytössä näkyy kuulokkeiden senhetkinen varaustila. Jos haluat nähdä kummankin kuulokkeen varauksen erikseen, napauta akun varaustason kuvaketta.

HUOMAA: Jos kuulokkeiden akkujen varaus ei ole sama, aloitusnäytössä näkyy alhaisempi varaustaso.

Kotelon akun varaustilan tarkistaminen

Akkukäyttöinen latauskotelo toimii Bose sleepbuds -kuulokkeiden säilytyspaikkana ja laturina, kun et käytä niitä. Avaa latauskotelon kansi liu'uttamalla sitä poispäin itsestäsi Bose-logo sinua kohti.

Kotelon akkumerkkivalot palavat seuraavasti:

• ○ ○ ○ ○0–20 %
• • ○ ○ ○20–40 %
• • • ○ ○40–60 %
• • • • ○60–80 %
• • • • •80–100 %

Latauksen aikana viimeksi palanut akkumerkkivalo vilkkuu valkoisena. Kun latauskotelo on ladattu täyteen, kaikki akkumerkkivalot palavat valkoisina.

Jos kotelo ei ole kytkettynä pistorasiaan, valot sammuvat 30 sekunnin käyttämättömyyden jälkeen.