Ohjelmistoversion tarkistaminen SoundTouch-sovelluksessa

Liittyy tuotteisiin:

enemmän...

SoundTouch-sovelluksen asetusnäyttö sisältää tietoja, jotka voivat auttaa sinua päivittämään ohjelmistosi, lisäämään järjestelmän verkkoosi ja yleisesti ottaen ylläpitämään tuotettasi.

1. Käynnistä SoundTouch-sovellus tietokoneellasi, tablet-laitteellasi tai älypuhelimellasi.
  2. Valitse Valikko (≡) > Asetukset > Tietoja.
    Huomautus:
    Jos valikkokuvake (≡) ei näy pöytätietokoneella tai tablet-laitteella, liukuvalikko saattaa olla jo avoinna.
  3. Valitse sen järjestelmän nimi, jonka asetuksia haluat tarkastella.
  4. Näytöllä esitetään tärkeitä tietoja järjestelmästä.
  5. Jos haluat tarkastella sovelluksen ohjelmistotietoja, palaa Tietoja-näytölle ja valitse SoundTouch-kuvake.

Lifestyle 135/235/525/535 -järjestelmät:

Kytke televisioon virta ja valitse videotulo, joka on yhdistetty Lifestyle-järjestelmään.

Pidä keskusyksikön Setup-painiketta painettuna, kunnes näkyviin tulee teksti "System Information" (Järjestelmätiedot).

• Keskusyksikön nykyinen ohjelmistoversio näkyy rivillä 2.
  • Acoustimass-bassoyksikön nykyinen ohjelmistoversio näkyy rivillä 5.
  • Kaukosäätimen nykyinen ohjelmistoversio näkyy rivillä 10 (paina mitä tahansa kaukosäätimen näppäintä, jotta näet ohjelmistoversion).

CineMate- ja SoundTouch-kotiteatterijärjestelmät:

Kytke keskusyksikköön virta mihin tahansa lähteeseen.

Pidä kaukosäätimen punaista näppäintä painettuna 4 sekunnin ajan, kunnes näkyviin tulee teksti "System Information" (Järjestelmätiedot).

Selaa tietoja painamalla punaista näppäintä.

• 1 KESKUSYKSIKKÖ: 2. rivi: Ohjelmistoversio
  • 2 ACOUSTIMASS-BASSOYKSIKKÖ: 2. rivi: Ohjelmistoversio
  • 3 SOUNDTOUCH (jos yhdistetty): 1. rivi: Ohjelmistoversio

Voit poistua Järjestelmätiedot-näytöltä painamalla Exit.