Kuulokkeiden lataaminen (mukana video)

Liittyy tuotteisiin:

Vaikka akku on osittain ladattu tehtaalla, sen lataamista täyteen ennen ensimmäistä käyttökertaa suositellaan.

Lataa kuulokkeet seuraavasti:

Yhdistä USB-johdon pienempi liitin kuulokkeisiin.

Yhdistä USB-johdon suurempi liitin hyväksyttyyn USB-laturiin (lisätarvike) tai tietokoneen USB-liitäntään.

Huomautus: Ohjausmoduulin voi ladata myös sen ollessa irrotettuna kuulokkeista.

Akku latautuu täyteen noin 3 tunnissa. Akun merkkivalo vilkkuu oranssina latauksen aikana. Kun akku on ladattu täyteen, merkkivalo muuttuu vihreäksi.

Huomautus: Kuulokkeita ei voi käyttää latauksen aikana.

Huomautus: Varmista, että käyttöpaikan lämpötila on 5–40 °C ja että kuulokkeet ovat huoneenlämpöiset.