Kuulokkeiden lataaminen

Kuulokkeiden akku on ladattava täyteen ennen niiden ensimmäistä käyttökertaa. Lataus kestää enintään 2 tuntia. Varmista, että käyttöpaikan lämpötila on 5–40 °C ja että laite on huoneenlämpöinen.

Liitä kuulokkeet mukana toimitetulla USB-johdolla tietokoneen virtaa syöttävään USB-liitäntään tai seinälaturiin (lisävaruste).

Täysin ladattuna kuulokkeiden akku kestää noin 16 käyttötuntia.