Kuulokkeiden lataaminen

Varmista ennen akun lataamista, että kuulokkeiden lämpötila on 5–40 °C eli että ne ovat huoneenlämpöiset.

Kuulokkeiden lataaminen:

Avaa niskapannan oikean puolen sisäpinnassa oleva saranoitu luukku.

Yhdistä USB-johdon pieni liitin USB-liitäntään.

Liitä USB-kaapelin toinen pää seinälaturiin tai käynnissä olevaan tietokoneeseen.

• Latautumisen aikana akun merkkivalo vilkkuu keltaisena.
  • Kun akku on latautunut täyteen, akkukuvake palaa vihreänä.
  • Akun latautuminen täyteen kestää enintään kaksi tuntia. Kuulokkeiden akun täysi varaus riittää enintään 10 tunniksi.
  • Kuulokkeet eivät toista ääntä latautumisen aikana.

VAROITUS: Käytä tuotetta vain hyväksytyllä virtalähteellä, joka vastaa paikallisia määräyksiä (esim. UL, CSA, VDE tai CCC).