Kuulokkeiden lataaminen (sisältää videon)

Akun latautuessa akun merkkivalo palaa oranssina. Kun akku on ladattu täyteen, merkkivalo vaihtuu vihreäksi.

Kuulokkeiden lataaminen:

• Kytke USB-johdon pienempi liitin kuulokkeiden oikean korvakupin Micro-USB-liitäntään.
  • Yhdistä toinen pää USB-laturiin tai tietokoneeseen. Kuulokkeiden akku latautuu täyteen noin kolmessa tunnissa. Yhdellä latauksella voi kuunnella musiikkia noin 15 tuntia. 15 minuutin pikalatauksella saa noin kaksi tuntia kuunteluaikaa.

Huomautus: Kuulokkeita ei voi käyttää latauksen aikana.