Sleepbuds-unikuulokkeiden ja kotelon lataaminen

Liittyy tuotteisiin:

Kotelon lataaminen

Akkukäyttöinen latauskotelo toimii kuulokkeiden säilytyspaikkana ja laturina, kun et käytä niitä. Kun kotelo on tyhjä, anna kotelon latautua täyteen kolmen tunnin ajan. Latausaika vaihtelee, kun kuulokkeet ovat kotelossa. Kun kotelo on ladattu täyteen ja toimii akkuvirralla, voit ladata kuulokkeet kerran täyteen. Yhdellä latauksella kuulokkeita voi käyttää noin 16 tuntia.

Varmista ennen lataamista, että kuulokkeiden lämpötila on 5–45 °C. Voit käyttää kotelon lataamiseen mitä tahansa yhteensopivaa USB-virtalähdettä. Kuitenkin paras teho saavutetaan, kun käytät mukana toimitettua USB-virtalähdettä.

Liitä USB-johdon pieni pää kotelon takaosan USB-liitäntään.

Liitä toinen pää USB-virtalähteeseen.

Liitä USB-virtalähde pistorasiaan. Käytä tarvittaessa omassa maassasi käytettäväksi tarkoitettua muuntajaa.

Sleepbuds-kuulokkeiden lataaminen

Sleepbuds-kuulokkeet latautuvat, kun ne ovat kotelossa. Kuulokkeet latautuvat täyteen kahdeksassa tunnissa. Täyteen ladattuja kuulokkeita voi käyttää noin 16 tuntia.

Aseta oikea kuuloke siten, että sen latausliittimet osuvat kotelon oikeanpuoleisiin latausnastoihin.

Aseta kuuloke koteloon siten, että magneetti saa sen napsahtamaan paikalleen. Oikean kuulokkeen latausvalo alkaa vilkkua valkoisena.

HUOMAUTUS: Jos latausvalo ei vilku valkoisena, kun olet asettanut kuulokkeen koteloon, kuuloke saattaa olla väärässä asennossa kotelossa tai kotelon akku voi olla tyhjä. Aseta kuulokkeet uudelleen koteloon ja lataa sitten kotelo.

Lataa vasen kuuloke toistamalla samat vaiheet.

Odota, että kuulokkeiden latausvalot vilkkuvat hitaasti valkoisina, ja sulje kotelo.

Kotelon akun varaustilan tarkistaminen

Avaa latauskotelon kansi. Kotelon akkumerkkivalot palavat seuraavasti:

• ○ ○ ○ ○0–20 %
• • ○ ○ ○20–40 %
• • • ○ ○40–60 %
• • • • ○60–80 %
• • • • •80–100 %

Latauksen aikana viimeksi palanut akkumerkkivalo vilkkuu valkoisena. Kun latauskotelo on ladattu täyteen, kaikki akkumerkkivalot palavat valkoisina.

Jos kotelo ei ole kytkettynä pistorasiaan, valot sammuvat 30 sekunnin käyttämättömyyden jälkeen.

Sleepbuds-latausvalot

Sleepbuds-kuulokkeiden latausvalot sijaitsevat latauskotelon reunan sisäpuolella.

Vilkkuu hitaasti valkoisena
Lataus käynnissä
Palaa valkoisena
Akku on täynnä

Akun säästäminen

Akun säästötoiminto säästää kuulokkeiden akkuja, kun kotelon akku tyhjenee. Kun kuulokkeet jätetään viikoksi koteloon, jonka akku on tyhjentynyt, ne menevät lepotilaan.

Voit herättää kuulokkeet seuraavasti:

• Kytke kotelo verkkovirtaan.
  • Aseta kuulokkeet koteloon.
  • Odota, että kuulokkeiden latausvalot vilkkuvat hitaasti valkoisina, ja sulje kotelo.
  • Avaa kotelo. Odota, että kuulokkeiden latausvalot vilkkuvat taas hitaasti valkoisina, ja ota kuulokkeet pois kotelosta.