Kuulokkeiden ja kotelon lataaminen

Kuulokkeiden lataaminen

Kuulokkeet latautuvat, kun ne ovat kotelossa. Kuulokkeiden lataaminen:

• Aseta vasen nappikuuloke siten, että sen latausnastat osuvat kotelon vasemmanpuoleisiin latausnastoihin.
  • Aseta nappikuuloke koteloon siten, että se napsahtaa magneettisesti paikalleen ja vasen latausmerkkivalo alkaa vilkkua valkoisena.
  • Lataa oikea nappikuuloke toistamalla vaiheet 1–2.

Kuulokkeiden latausaika

Anna kuulokkeiden latautua täyteen kahden tunnin ajan. Kuulokkeiden käyttöaika täydellä latauksella on viisi tuntia.

Akun varaustason tarkastaminen

Voit tarkastaa akun varaustason kuulokkeiden käytön aikana:

• Aina kun poistat kuulokkeet latauskotelosta, varaustaso ilmoitetaan oikean kuulokkeen äänikehotteella.
  • Kun käytät kuulokkeita, äänikehote ilmoittaa, milloin akku on ladattava.
  • Voit tarkistaa varaustason myös Bose® Connect -sovelluksen aloitusnäytön oikeasta alakulmasta.
  • Jos kuulokkeet on yhdistetty Apple-laitteeseen, kuulokkeiden akun varaustaso näkyy laitteen oikeassa yläkulmassa ja ilmoituskeskuksessa.

Voit tarkastaa akun varaustason kuulokkeiden latauksen aikana:

• Kun kuuloke on paikallaan latauskotelossa, sen latausmerkkivalo osoittaa akun varauksen tilan.

Kannettavan kotelon lataaminen

Kannettava kotelo toimii kuulokkeiden säilytyspaikkana ja laturina, kun kuulokkeita ei käytetä.
VAROITUS: Käytä tuotetta vain hyväksytyllä virtalähteellä, joka vastaa paikallisia määräyksiä (esim. UL, CSA, VDE, CCC).

• Liitä USB-johdon pieni liitin latauskotelon takapuolella olevaan USB-liitäntään.
  • Liitä johdon toinen pää USB-seinälaturiin (lisävaruste) tai tietokoneeseen, jonka virta on kytketty. Varmista ennen latausta, että kuulokkeiden lämpötila on 5–40° C.

Kannettavan kotelon latausaika

• Anna kotelon latautua täyteen kahden tunnin ajan.
  • Kun kuulokkeet ovat kotelossa, latausaika vaihtelee.
  • Kun kotelo on ladattu täyteen, siinä on virtaa kuulokkeiden kahteen lataukseen.

Kotelon akun varaustason tarkastaminen

Paina kotelon etuosassa olevaa painiketta. Akun varaustilan merkkivalot palavat kolmen sekunnin ajan. Merkkivalot palavat akun varaustilan mukaan seuraavasti:

• Jos kaikki viisi merkkivaloa palavat, akku on täynnä.
  • Jos vain yksi merkkivalo palaa, akussa on vähän virtaa ja se tulisi ladata.