Kuulokkeiden lataaminen

Kytke USB-johdon pienempi liitin oikean korvakupin Micro-USB-liitäntään.

Liitä toinen liitin USB-laturiin tai tietokoneeseen, johon on kytketty virta.

Akun latautuessa akun merkkivalo vilkkuu oranssina. Anna kuulokkeiden latautua täyteen kahden tunnin ajan.

Kun akku on ladattu täyteen, merkkivalo vaihtuu vihreäksi. Täydellä latauksella kuulokkeet toimivat langatonta yhteyttä käytettäessä jopa 20 tuntia ja äänijohdolla yhdistettyinä 40 tuntia.