Kuulokkeiden lataaminen

Liitä USB-johdon pieni pää oikean korvakupin USB-C-liitäntään.

Yhdistä toinen pää USB-laturiin tai tietokoneeseen, johon on kytketty virta. Akun latautuessa akun merkkivalo vilkkuu valkoisena.

Anna kuulokkeiden latautua täyteen kahden ja puolen tunnin ajan. Kun akku on ladattu täyteen, merkkivalo palaa valkoisena.

• Yhdellä latauksella voi kuunnella musiikkia noin 20 tuntia.
  • 15 minuutin latauksella kuulokkeet saavat virtaa noin 2 tunniksi.
USB-C-latausliitäntä oikeassa korvakupissa

Huomautus: Kuulokkeista ei kuulu ääntä eivätkä ne poista taustaääniä, kun niitä ladataan.

Akun varaustason tarkastaminen

Kun kytket kuulokkeisiin virran, kuulet ilmoituksen akun varaustasosta. Kun käytät kuulokkeita ja akun virta on vähissä, kuulet ilmoituksen ”Battery low, please charge now” (Akun varaustaso alhainen, lataa nyt).

Voit tarkistaa akun varaustason kuulokkeita käyttäessäsi pitämällä sormeasi kosketuspinnalla, kunnes kuulet ilmoituksen akun varaustasosta.

Oikean korvakupin kohta, jota painamalla ilmoitus akun varaustasosta kuuluu