Latauskotelo ei lataudu

Liittyy tuotteisiin:

• Bose noise-masking sleepbuds™

Jos latauskotelo ei lataudu, voit kokeilla seuraavia keinoja:

Liitä USB-johto eri virtalähteeseen, kuten toiseen seinäsovittimeen tai tietokoneen toiseen USB-liitäntään.

Tarkista latauskotelon akkumerkkivalot. Latauksen aikana viimeksi palanut merkkivalo vilkkuu valkoisena. Kun latauskotelo on ladattu täyteen, kaikki akkumerkkivalot palavat valkoisina.

Jos latauskotelo on ollut hyvin kuumassa tai hyvin kylmässä, anna sen lämpötilan palautua huoneenlämpöön. Yritä sitten uudelleen sen lataamista.

Nollaa latauskotelo työntämällä paperiliitintä kotelon takaosassa olevaan aukkoon, kunnes tunnet napsahduksen.