Akun lataaminen ja asettaminen paikalleen

QuietComfort 3 -kuulokkeet toimivat litiumioniakulla. Jotta akun käyttöikä olisi mahdollisimman pitkä, se on ladattava täyteen ennen ensimmäistä käyttökertaa.

Akun lataaminen

Uutta akkua on ladattava noin kaksi tuntia ennen ensimmäistä käyttökertaa. Tämän jälkeen latausaika vaihtelee akun varauksen mukaan. Akun lataaminen:

Aseta akku laturiin.

Käännä laturin pistokkeen piikit ulos.

Kytke laturi pistorasiaan.

Kun akku latautuu asianmukaisesti, merkkivalo syttyy. Se sammuu, kun akku on ladattu täyteen. Jos laturin punainen LED-valo vilkkuu, akku ei välttämättä lataudu oikein.

Latauksen jälkeen irrota laturi pistorasiasta ja poista akku laturista.

Huomautus: Älä säilytä akkua laturissa. Akun säilyttäminen laturissa kuluttaa akun varausta ja saattaa heikentää laturin kapasiteettia pysyvästi.

Akun asettaminen paikalleen

Lataa akku täyteen ennen ensimmäistä käyttökertaa. Aseta ladattu akku paikalleen seuraavasti:

• Varmista, että kuulokkeiden virta on sammutettu.
  • Pitele kuulokkeita oikeasta kuulokekuvusta kuvan osoittamalla tavalla.
  • Aseta akku sille varattuun tilaan. Paina akku pohjaan niin, että se on samalla tasolla korvatyynyn kanssa.

Akun irrottaminen lataamista varten

Kun akun varausta on jäljellä noin neljäksi tunniksi, kuulokkeiden virran merkkivalo alkaa vilkkua. Näin tiedät, että akku on ladattava pian. Poista akku latausta varten seuraavasti:

• Varmista, että kuulokkeiden virta on sammutettu.
  • Pitele kuulokkeita oikeasta kuulokekuvusta samoin kuin silloin, kun asetat akkua paikalleen.
  • Nosta akkua suoraan ylöspäin, kunnes se on ulkona akkulokerosta.

Täyteen ladattu akku kestää noin 20 käyttötuntia. Tyypillisissä olosuhteissa akun käyttöikä on noin 500 latauskertaa. Vaihda akku uuteen, kun siinä ei riitä virtaa lataamisen jälkeen.