Akun lataaminen ja varaustason tarkistaminen

Liittyy tuotteisiin:

Kun kytket kaiuttimeen virran, akun merkkivalo näyttää akun varaustason useiden sekuntien ajan. Jos äänikehotteet ovat käytössä, kuulet myös ilmoituksen akun varaustasosta.

Voit tarkistaa akun varaustason kaiuttimen käytön aikana pitämällä virtapainiketta painettuna, kunnes kuulet akun varaustason kertovan äänikehotteen. Akun merkkivalot myös palavat useiden sekuntien ajan.

○○○○0 % – 20 %
••○○○20 % – 40 %
•••○○40 % – 60 %
••••60 % – 80 %
•••••80 % – 100 %

Kaiuttimen lataaminen

Kaiuttimen akku latautuu täyteen noin kolmessa tunnissa. Kun kaiuttimen akku on ladattu täyteen, siinä riittää virtaa jopa 12 tunniksi. 15 minuutin pikalatauksella kaiuttimeen saa noin kaksi tuntia käyttöaikaa.

Pääset käsiksi USB-liitäntään avaamalla suojuksen alapuolella olevan vetoketjun.

Yhdistä USB-johdon pieni liitin USB-liitäntään.

Liitä USB-kaapelin toinen pää seinälaturiin tai käynnissä olevaan tietokoneeseen. Latauksen aikana viimeksi palanut akkumerkkivalo vilkkuu valkoisena. Kun akku on ladattu täyteen, kaikki viisi akkumerkkivaloa palavat valkoisina.

Huomautus: Kaiutinta ei voi käyttää latauksen aikana.

Akun säilytysohjeet

Älä säilytä kaiutinta täyteen ladattuna tai alle 10 prosentin varaustasossa yli 90:tä päivää. Jos kaiutinta on säilytettävä pitkiä aikoja käyttämättömänä, akun varaustaso kannattaa jättää 50–80 prosenttiin.

Akunsäästötila

Jos akun varaustaso kuluu kokonaan loppuun (0 %) ja kaiutinta ei ole kytketty virtalähteeseen yli 90 päivään, kaiutin siirtyy säästötilaan ja poistetaan pysyvästi käytöstä. Jos kaiutin on säästötilassa, ota yhteyttä Bosen asiakaspalveluun.