Television kaiuttimien ääniasetusten vaihtaminen

TV-kaiuttimien ääniasetusten muuttaminen:

Käynnistä televisio. Valitse television tuloliitäntä, joka on yhdistetty Lifestyle®-järjestelmään.

paina kaukosäätimen more-painiketta.

valitse option (valinnat) -kuvake oikealla nuolipainikkeella ja vahvista valinta ok-painikkeella.

valitse tv speakers (television kaiuttimet) -vaihtoehto ylänuoli- tai alanuolipainikkeella.

määritä asetukseksi on (päällä) tai off (pois vasemmalla tai oikealla nuolipainikkeella. jos toiminto otetaan "käyttöön", ääni kuuluu television kaiuttimista ja bose®-järjestelmästä.

poistu valikosta painamalla exit-painiketta.