Äänikehotteiden kielen vaihtaminen

Oikean nappikuulokkeen äänikehotteet opastavat Bluetooth-yhteyden muodostamisessa sekä ilmoittavat akun varaustilan ja yhdistetyt laitteet. Äänikehotteita voi mukauttaa oikean nappikuulokkeen painikkeilla.

Kun käynnistät kuulokkeet ensimmäisen kerran, äänikehotteet ovat englanniksi. Kielen muuttaminen:

Pidä plus (+)- ja miinus (–) -painikkeina painettuna yhtä aikaa, kunnes kuulet ensimmäisen kielivaihtoehdon äänikehotteen.

Selaa kieliluetteloa plus (+)- tai miinus (–) -painikkeilla.

Kun kuulet haluamasi kielen, valitse se pitämällä monitoimipainiketta painettuna.

Huomautus: Voit muuttaa äänikehotteiden kielen myös Bose Connect -sovelluksella.