Äänikehotteiden kielen vaihtaminen

Kuulokkeet kertovat akun senhetkisen varaustason aina, kun niihin kytketään virta. Äänikehotteet opastavat myös Bluetooth® -laiteparin muodostamisessa ja yhdistämisessä.

Kielen vaihtaminen:

• Kun kuulokkeisiin on kytketty virta, pidä äänenvoimakkuuden lisäys- ja vähennyspainikkeita painettuina yhtä aikaa, kunnes kuulet ensimmäisen kielivaihtoehdon äänikehotteen.
  • Voit selata kieliä äänenvoimakkuuden lisäys- ja vähennyspainikkeilla. Kielivaihtoehdot ovat englanti, espanja, ranska, saksa, mandariinikiina, japani, korea, italia, portugali, ruotsi ja hollanti.
  • Kun kuulet haluamasi kielen, valitse se painamalla pitkään monitoimipainiketta.