UUUSIA TUOTTEITA SAAPUNUT! TUTUSTU.
Myymälät Ostoskori

StayHear+ Sleep -sovitteiden vaihtaminen

Liittyy tuotteisiin:

Oikeankokoisen StayHear+ Sleep -sovitteen valinta on tärkeää ihanteellisen melunvaimennuksen ja istuvuuden kannalta. Valitse koko, joka takaa parhaimman mukavuuden ja istuvuuden. Voit ehkä joutua kokeilemaan kaikkia kokoja, ennen kuin löydät sopivan. Voit myös ehkä joutua valitsemaan eri kokoa olevat sovitteet eri korviin.

Kussakin kuulokkeessa ja StayHear+ Sleep -sovitteessa on L- ja R-merkintä. Kiinnitä L-merkitty eli vasen korvaosa vasempaan sovitteeseen ja R-merkitty eli oikea korvaosa oikeaan sovitteeseen.

Pidä kiinnitetyn StayHear+ Sleep -sovitteen tyvestä kiinni, vedä sovitetta taaksepäin ja liu'uta kuuloke varovasti pois sovitteesta.

Aseta uuden StayHear+ Sleep -sovitteen kohoviiva kuulokkeen nokan uran kohdalle. Työnnä nokka aukkoon. Venytä sovitteen tyvi varovasti kuulokkeen takaosan ympäri, jotta kuuloke pysyy paikallaan. Työnnä vasen kuuloke vasempaan sovitteeseen ja oikea kuuloke oikeaan sovitteeseen.

Varmista, että kuuloke on oikeassa asennossa sovitteessa. Kuulokkeen Bose-logon tulee osoittaa ulospäin ja olla oikein päin, ja molempien latausliittimien tulisi näkyä sovitteen takaosan läpi.

Sleepbuds-kuulokkeiden asettaminen korviin

StayHear+ Sleep -sovitteen ansiosta kuuloke asettuu korvaan mukavasti ja tukevasti. Siipiosa mahtuu sopivasti korvan kohouman alle.

Aseta unikuuloke korvaan.

Käännä kuuloketta taaksepäin ja lukitse se paikalleen.

Paina sovitteen siipiosa korvan kohouman alle.

StayHear+ Sleep -sovitteen koon tarkistaminen

Voit tarkistaa käytössäsi olevan StayHear+ Sleep -sovitteen koon sopivuuden vertaamalla sen asettumista korvaan alla olevan ohjeen mukaisesti. Siipiosan tulisi istua tukevasti korvan kohouman alla puristumatta.

Kokeile lisäksi seuraavaa:

  • Puhu ääneen. Äänesi pitäisi kuulua vaimeana molemmissa korvissa.
  • Ravista päätäsi. Kuulokkeiden pitäisi pysyä tukevasti paikoillaan.

Jos käyttämäsi sovite ei tunnu pysyvän paikallaan, kokeile toista kokoa.