Äänen tulotasojen vaihtaminen

Tämä asetus nostaa tai laskee signaalin muiden laitteiden äänen tulotasolle.

Huomautus: Tuloja voidaan säätää itsenäisesti.

Tietyn lähteen äänen tulotason muuttaminen:

Käynnistä televisio. Valitse television tuloliitäntä, joka on yhdistetty Lifestyle®-järjestelmään.

paina kaukosäätimen source-painiketta ja valitse sitten säädettävä lähde ylänuoli- tai alanuolipainikkeella. vahvista painamalla ok.

paina more-painiketta ja korosta sitten options (valinnat) -kuvake oikealla nuolipainikkeella. vahvista painamalla ok.

korosta volume offset (äänenvoimakkuuden säätö) -kuvake ylänuoli- tai alanuolipainikkeella.

paina vasenta nuolta tai oikeaa nuolta ja säädä valitun lähteen äänenvoimakkuuden tasoa välillä 0...+10.

poistu valikosta painamalla exit-painiketta.