TOIMITETTAVISSA 1–2 ARKIPÄIVÄN KULUESSA. RISKITÖN KOKEILUJAKSO JA MAKSUTON PERUSTOIMITUS YLI 45 €:N TILAUKSIIN

Näytön kielen vaihtaminen

Keskusyksikön näyttökielen vaihtaminen:

Käynnistä televisio. Valitse television tuloliitäntä, joka on yhdistetty Lifestyle®-järjestelmään.

paina keskusyksikön setup-painiketta.

korosta language (kieli) -kuvake järjestelmävalikossa kaukosäätimen alanuolipainikkeella ja paina ok-painiketta.

korosta haluttu kieli ylänuoli- tai alanuolipainikkeella ja valitse se painamalla ok-painiketta.

poistu valikosta painamalla exit-painiketta.

Oliko tiedoista apua?

Hienoa, kiitos palautteestasi. Voit kirjoittaa lisäkommentteja alle.
Olemme pahoillamme, ettei sivu vastannut odotuksiasi. Kerro meille kokemuksestasi ja mitä voisimme tehdä paremmin.
Lähetä
Kiitos, arvostamme antamaasi lisäpalautetta.