90 päivän riskitön kokeilu, kahden vuoden takuu ja maksuton perustoimitus yli 45 €:n tilauksiin

Pidä huolta Bose®-tuotteestasi

Liittyy tuotteisiin:

Yleinen puhdistus

Pyyhi sangan ulkopinta ja pehmuste sekä liittimet ja muoviosat varovasti pehmeällä liinalla, joka on kostutettu miedolla saippuavedellä. Korvakuppien pehmusteet ja ulkopinnat tulee puhdistaa erityisen varovasti. Älä upota pehmusteita veteen tai muuhun nesteeseen.

Kuulokkeiden korvakuppien aukot

Kuulokkeiden aukkoihin ei saa päästää epäpuhtauksia. Tarkista ennen jokaista lentoa, että kummankin korvakupin aukot ovat puhtaat. Kuulokkeiden korvakuppeja pyyhittäessä on varottava lian tai roskien joutumista aukkoihin. Aukkoihin juuttuneet epäpuhtaudet voi tarvittaessa poistaa varovasti pinseteillä. Älä puhalla aukkoihin ilmaa tai imuroi niitä, sillä kuulokkeet voivat vaurioitua.

Korvakuppien sisäsuojukset

Älä yritä poistaa, vaihtaa, korjata tai puhdistaa tätä osaa. Korvakupissa olevalla suojuksella on erittäin tärkeä merkitys kuulokkeiden oikean toiminnan kannalta. Jos suojus on vaurioitunut tai kulunut, ota yhteyttä Boseen. Jos sisäsuojus on altistunut kevyen sateen, kasteen, hien tai tiivistyneen kosteuden kaltaiselle ympäristön kosteudelle, anna sen kuivua itsestään. Älä yritä kuivata sisäsuojusta sähkölämmittimellä, puhaltimella tai hiustenkuivaajan tapaisella laitteella.

Mikrofonin tuulisuoja

Poista mikrofonin tuulisuoja kohdassa Mikrofonin tuulisuojan vaihtaminen kuvatulla tavalla. Puhdista tuulisuoja kastamalla se mietoon saippuaveteen. Huuhtele suoja, anna sen kuivua ja kiinnitä se paikoilleen.

Sangan pehmuste

Poista pehmuste kohdassa Pehmusteiden vaihtaminen kuvatulla tavalla. Aseta pehmuste mietoa pesuainetta sisältävään veteen. Anna pehmusteen kuivua ja kiinnitä se paikoilleen.

Oliko tiedoista apua?

Hienoa, kiitos palautteestasi. Voit kirjoittaa lisäkommentteja alle.
Olemme pahoillamme, ettei sivu vastannut odotuksiasi. Kerro meille kokemuksestasi ja mitä voisimme tehdä paremmin.
Lähetä
Kiitos, arvostamme antamaasi lisäpalautetta.