Kaiuttimesta ja Bluetooth®-laitteesta ei voi muodostaa laiteparia.

Toimi seuraavasti:

Varmista, että kaiutin on löydettävissä. Pidä Bluetooth-painiketta painettuna, kunnes Bluetooth-merkkivalo vilkkuu hitaasti sinisenä.

Bluetooth

Varmista, että lähdelaitteen Bluetooth-toiminto on käytössä.

Varmista, että Bose Mini SoundLink on valittu laitteen laitepariluettelosta ja että laite on vahvistanut yhteyden.

Bluetooth-laite voi olla kantaman ulkopuolella. Siirrä se lähemmäs kaiutinta.

Jos mahdollista, katkaise virta kaikista lähellä olevista Bluetooth-laitteista tai poista niiden Bluetooth-toiminto käytöstä.

Varmista, että Bluetooth-laitteessa on A2DP (stereo Bluetooth) -profiili.

Kun yhdistät kaiuttimen PC- tai Mac-tietokoneeseen, valitse tietokoneen ääniasetusvalikosta äänilähteeksi Bose® SoundLink® Mini -kaiutin. Yhdistäminen saatetaan joutua viimeistelemään toistamalla musiikkia. Lisätietoja on laitteen valmistajan käyttöohjeessa.

Kokeile nollata järjestelmä. Pidä kaiuttimen mykistyspainiketta painettuna 10 sekunnin ajan. Yhteys Bluetooth-laitteeseen katkeaa ja Bose® SoundLink® Mini -kaiuttimesta katkaistaan virta. Käynnistä kaiutin painamalla virtapainiketta ja muodosta yhteys uudelleen.

Mykistys

Virta

Tarkista, onko Bluetooth-laitteeseen saatavana ohjelmistopäivitystä, tai katso osoitteesta owners.Bose.com, onko Bose® SoundLink® Mini -kaiuttimeen saatavana ohjelmistopäivitystä.