Kaiuttimesta ja Bluetooth®-laitteesta ei voi muodostaa laiteparia.

Toimi seuraavasti:

varmista, että kaiutin on löydettävissä. pidä bluetooth-painiketta painettuna, kunnes bluetooth-merkkivalo vilkkuu hitaasti sinisenä.

Bluetooth

varmista, että laitteen bluetooth-toiminto on käytössä.

Varmista, että Bose Colour SoundLink on valittu laitteen laitepariluettelosta ja että laite on vahvistanut yhteyden.

bluetooth-laite voi olla kantaman ulkopuolella. siirrä se lähemmäs kaiutinta.

jos mahdollista, katkaise virta kaikista lähellä olevista bluetooth-laitteista tai poista niiden bluetooth-toiminto käytöstä.

varmista, että bluetooth-laitteessa on a2dp (stereo bluetooth) -profiili.

Kun yhdistät kaiuttimen PC- tai Mac-tietokoneeseen, valitse tietokoneen ääniasetusvalikosta äänilähteeksi Bose® SoundLink® Colour -kaiutin. Yhdistäminen saatetaan joutua viimeistelemään toistamalla musiikkia. Lisätietoja on laitteen valmistajan käyttöohjeessa.

Palauta kaiuttimen tehdasasetukset. Lue lisää kohdasta Järjestelmän tehdasasetusten palauttaminen.

tarkista, onko bluetooth-laitteeseen saatavana ohjelmistopäivitystä, tai katso osoitteesta owners.bose.com, onko bose® soundlink® colour -kaiuttimeen saatavana ohjelmistopäivitystä.