90 päivän riskitön kokeilu, kahden vuoden takuu ja maksuton perustoimitus yli 45 €:n tilauksiin

NFC-laitteen pariliitos ei onnistu

Kokeile seuraavaa, jos sinulla on vaikeuksia Bluetooth-laitteen ja SoundLink-kaiuttimen välille tehtävän NFC-pariliitoksen kanssa:

Varmista, että Bluetooth-laite tukee NFC:tä. Lisätietoja on laitteen käyttöoppaassa.

Huomautus: Applen älypuhelimet käyttävät NFC-tekniikkaa Apple Pay -toiminnossaan, mutta ne eivät välttämättä tue Bluetooth-laitteiden välistä NFC-pariliitosta.

Avaa laitteesi asetusvalikko ja varmista, että sekä Bluetooth- että NFC-yhteydet ovat käytössä.

Vie Bluetooth-laitteesi NFC-kosketuspiste kiinni SoundLink-kaiuttimesi yläosan keskiosaan. Laite saattaa pyytää vahvistamaan yhdistämisen.

Huomautus: Jos et tiedä laitteesi NFC-kosketuspisteen sijaintia, voit tarvittaessa etsiä sen koskettamalla Bluetooth-laitteesi eri kohtia SoundLink-kaiuttimen NFC-kosketuspisteeseen. Kosketuspisteen sijainti vaihtelee laitteiden välillä, mutta se sijaitsee yleensä älypuhelimen takapuolella.

Nollaa laite, jota yrität liittää pariliitoksella. Tämän voi tehdä yleensä käynnistämällä laitteen uudelleen tai irrottamalla akun ja/tai virtajohdon minuutin ajaksi.

Nollaa -kaiutin kytkemällä siihen virta ja painamalla sitten virtapainiketta 10 sekunnin ajan, kunnes virta katkeaa

Kun tehdasasetukset palautetaan, kaikki laitepariksi muodostetut mobiililaitteet ja kieliasetukset poistetaan kaiuttimesta. Kun tehdasasetukset on palautettu, kytke kaiuttimeen virta ja yritä uudelleen muodostaa pariliitos laitteeseesi.

Yritä NFC-pariliitosta toisen laitteen kanssa. Jos toisen laitteen pariliitos onnistuu ongelmitta, ongelma saattaa johtua ensimmäisestä laitteesta.

Oliko tiedoista apua?

Hienoa, kiitos palautteestasi. Voit kirjoittaa lisäkommentteja alle.
Olemme pahoillamme, ettei sivu vastannut odotuksiasi. Kerro meille kokemuksestasi ja mitä voisimme tehdä paremmin.
Lähetä
Kiitos, arvostamme antamaasi lisäpalautetta.