Kaiuttimesta ja Bluetooth®-laitteesta ei voi muodostaa laiteparia

Jos sinulla on ongelmia Bluetooth-äänilaitteen laiteparin muodostamisessa kaiuttimen kanssa, kokeile näitä vinkkejä:

Irrota kaikki kaiuttimen AUX-liitäntään yhdistetyt laitteet. Kun AUX-liitäntä on käytössä, Bluetooth poistetaan käytöstä.

Varmista, että kaiutin on löydettävässä tilassa. Pidä Bluetooth-painiketta painettuna noin 3 sekunnin ajan, kunnes Bluetooth-merkkivalo alkaa vilkkua valkoisena.

Varmista, että Bluetooth-toiminto on käytössä. Tämän voi yleensä tehdä laitteen asetusvalikosta.

Avaa laitteesi Bluetooth-asetusvalikko ja tarkista, että Bose-kaiutin on valittuna laitepariksi. Jos et näe kaiutinta laitteellasi, valitse laitteen Bluetooth-valikosta Hae tai Etsi.

Siirrä laite lähemmäs kaiutinta. Bluetooth-yhteyden kantama on noin 10 metriä. Kantama voi olla pienempi, jos signaalin reitillä on häiriötä aiheuttavia rakenteita, kuten seiniä, tai jos alueella on useita Bluetooth-laitteita.

Jos mahdollista, katkaise virta kaikista lähellä olevista Bluetooth-laitteista tai poista niiden Bluetooth-toiminto käytöstä.

Varmista, että Bluetooth-laitteessa on A2DP (stereo Bluetooth) -profiili musiikin toistoa varten. Jos et ole varma, voit tarkistaa asian laitteen käyttöoppaasta.

Kun yhdistät kaiuttimen tietokoneeseen, valitse Bose-kaiutin äänen ulostulolaitteeksi tietokoneen ääniasetusvalikosta. Tarkista myös, onko käyttämässäsi sovelluksessa äänen ulostulolaitteen valinta. Laitteen valitsemisen jälkeen yhteyden viimeistely saattaa vaatia kappaleen toistamista tai musiikkisovelluksen sulkemista ja uudelleen avaamista.

Nollaa laite, jota yrität liittää pariliitoksella. Tämän voi tehdä yleensä käynnistämällä laitteen uudelleen tai irrottamalla akun ja/tai virtajohdon minuutin ajaksi.

Yritä muodostaa laitepari toisen laitteen kanssa. Jos toisen laitteen pariliitos onnistuu ongelmitta, ongelma saattaa johtua ensimmäisestä laitteesta.