Bluetooth®-äänilaitteen yhdistäminen ei onnistu

Jos Bluetooth-laitteen yhdistäminen sisällön toistamiseksi tuotteen kautta ei onnistu:

Varmista, että Bluetooth-toiminto on käytössä laitteessasi. Tämän voi yleensä tehdä laitteen asetusvalikon kohdassa Bluetooth.

Jos laite vaatii salasanan yhteyden muodostamista varten, varmista, että olet syöttänyt oikean salasanan. Jos et ole määrittänyt salasanaa, näppäile 0000 (neljä nollaa)

Siirrä laite lähemmäs kaiutinta. Bluetooth-yhteyden kantama on noin kymmenen metriä. Kantama voi olla pienempi, jos signaalin reitillä on häiriötä aiheuttavia rakenteita, kuten seiniä, tai jos alueella on useita Bluetooth-laitteita.

Jos kaiuttimeen on jo liitetty kaksi Bluetooth-laitetta, kytke niistä toisen Bluetooth-toiminto pois käytöstä tai vie se kaiuttimen kantaman ulkopuolelle. Kaiutin muistaa kahdeksan viimeisintä pariliitettyä laitetta, mutta se voi muodostaa yhteyden samanaikaisesti vain kahteen laitteeseen.

Siirry laitteesi Bluetooth-asetuksiin. Valitse Bose-kaiutin ja sen jälkeen Forget (Unohda) tai Remove (Poista). Paina sen jälkeen kaiuttimen Bluetooth-painiketta, kunnes järjestelmän etuosan valopalkki vilkkuu sinisenä. Yritä muodostaa pariliitos uudelleen.

Nollaa laite, jota yrität liittää pariliitoksella. Tämän voi tehdä yleensä käynnistämällä laitteen uudelleen tai irrottamalla akun ja/tai virtajohdon minuutin ajaksi.

Tyhjennä Bose-kaiuttimen laiteparimuisti painamalla Bluetooth-painiketta noin kymmenen sekunnin ajan, kunnes kuulet äänen. Paina sen jälkeen kaiuttimen Bluetooth-painiketta lyhyesti, kunnes järjestelmän etuosan valopalkki vilkkuu sinisenä. Yritä muodostaa pariliitos uudelleen.

Nollaa kaiutin irrottamalla sen virtajohto 30 sekunnin ajaksi.

Yritä muodostaa laitepari toisen laitteen kanssa. Jos toisen laitteen pariliitos onnistuu ongelmitta, ongelma saattaa johtua ensimmäisestä laitteesta.