TOIMITETTAVISSA 1–2 ARKIPÄIVÄN KULUESSA. RISKITÖN KOKEILUJAKSO JA MAKSUTON PERUSTOIMITUS YLI 45 €:N TILAUKSIIN

Bose Connect -sovellus

Lataamalla Bose Connect -sovelluksen pidät ohjelmistosi ajan tasalla, voit mukauttaa kuulokkeiden asetuksia, hallita Bluetooth-yhteyksiä ja saat käyttöösi uusia toimintoja. Ominaisuudet:

Mobiililaitteiden helppo yhdistäminen ja valinta yhdellä pyyhkäisyllä

Toimintopainikkeen määritys

Kuulokkeiden käyttökokemuksen muokkaus:

Kuulokkeiden nimeäminen

Äänikehotteiden kielen valinta ja äänikehotteiden poistaminen käytöstä

Melunvaimennustason valinta

Automaattisen virrankatkaisun ajastimen säätö

Tuotteen esittely ja ohjeet

Ajantasaiset ohjelmistopäivitykset

Oliko tiedoista apua?

Hienoa, kiitos palautteestasi. Voit kirjoittaa lisäkommentteja alle.
Olemme pahoillamme, ettei sivu vastannut odotuksiasi. Kerro meille kokemuksestasi ja mitä voisimme tehdä paremmin.
Lähetä
Kiitos, arvostamme antamaasi lisäpalautetta.