90 päivän riskitön kokeilu, kahden vuoden takuu ja maksuton perustoimitus yli 45 €:n tilauksiin

Bose® Connect -sovellus

Bose® Connect -sovelluksella saat enemmän irti tuotteestasi. Ominaisuudet:

• Ota kaikki hyöty irti langattomista SoundSport® Pulse ‑kuulokkeistasi
  • Ilmainen sovellus, joka on yhteensopiva useimpien Apple- ja Android™-järjestelmien kanssa
  • Yhdistä kuulokkeet helposti mobiililaitteeseen
  • Näe sykkeesi reaaliaikaisesti
  • Yhdistä kuulokkeisiin useita mobiililaitteita ja vaihda niiden välillä
  • Poista äänikehotteet käytöstä
  • Pidä kuulokkeiden ohjelmisto ajan tasalla
  • Mukauta kuulokkeiden asetuksia, kuten äänikehotteiden kieltä ja automaattista virrankatkaisua