Bluetooth®-vianmääritys

Eikö yhteyden muodostaminen laitteeseen onnistu?

Varmista ennen alla olevien vianmääritysohjeiden noudattamista, että langattomassa SoundLink®-mobiilikaiuttimessa on uusin ohjelmistoversio. Napsauta tätä, niin sinut ohjataan päivityskeskukseen, josta voit hakea uusimman ohjelmistoversion. Jos yhteysongelma ei ratkea ohjelmistopäivityksellä, noudata vianmääritysohjeita.

Eikö yhteyden muodostaminen onnistu aiemmin määritetyn laiteparin välille?

Toimi seuraavasti:

Palauta tehdasasetukset.

Voit palauttaa SoundLink®-kaiuttimen tehdasasetukset seuraavasti:

Paina kaiuttimen mykistyspainiketta 10 sekunnin ajan, kunnes merkkivalot välähtävät.

Mykistys

Käynnistä SoundLink®-kaiutin uudelleen painamalla virtapainiketta.

Virta

Tyhjennä langattoman SoundLink®-mobiilikaiuttimen ja lähdelaitteen laitepariluettelo.

Pidä SoundLink®-kaiuttimen BLUETOOTH-painiketta painettuna noin 10 sekunnin ajan, kunnes kuulet merkkiäänen. Kaikkien Bluetooth-laitteiden tiedot poistetaan SoundLink®-kaiuttimen muistista, eikä se ole löydettävissä.

Bluetooth

Tyhjennä Bluetooth-laitteen luettelo. Lisätietoja saat laitteen valmistajalta.

Palauta tehdasasetukset. Paina kaiuttimen mykistyspainiketta 10 sekunnin ajan, kunnes merkkivalot välähtävät.

Mykistys

Käynnistä SoundLink®-kaiutin uudelleen painamalla virtapainiketta.

Virta

Muodosta pariliitos uudestaan noudattamalla seuraavia ohjeita:

I. Kytke Bluetooth-laitteeseen ja SoundLink®-kaiuttimeen virta ja aseta kaiutin löydettävään tilaan painamalla sen BLUETOOTH-painiketta kolme sekuntia. Bluetooth-merkkivalo alkaa vilkkua hitaasti noin sekunnin välein, kun kaiutin on löydettävässä tilassa.

Bluetooth

II. Aseta Bluetooth-laite löydettävään tilaan. Laite voi nyt havaita SoundLink®-kaiuttimen.
III. Etsi laitteestasi Bluetooth-laiteluettelo. Valitse luettelosta Bose SoundLink.
IV. Jos laite pyytää tunnuslukua, näppäile 0000 ja paina OK. Tietyt laitteet pyytävät hyväksymään yhteyden. Bluetooth-laite antaa ilmoituksen, kun laitepari on muodostettu. SoundLink®-kaiuttimen Bluetooth-merkkivalo lakkaa vilkkumasta ja palaa tasaisesti, kun laitepari on muodostettu.

Varmista, että SoundLink®-kaiutin on enintään yhdeksän metrin päässä Bluetooth-laitteesta.

Järjestelmä on suunniteltu toimimaan yhdeksän metrin säteellä. Yhteys saattaa heikentyä, jos välissä on seinien tai metallin kaltaisia esteitä. Myös muut Bluetooth-laitteet voivat vaikuttaa yhteyden laatuun. Siirrä SoundLink®-kaiutin lähemmäs Bluetooth-laitetta.

Varmista, että lähteen Bluetooth-toiminto on päällä.

Monissa Bluetooth-yhteyttä tukevissa laitteissa Bluetooth-toiminto voidaan ottaa käyttöön tai poistaa käytöstä. Toiminto voi olla poissa käytöstä virransäästön vuoksi. Varmista, että toiminto on käytössä. Jos Bose®-tuote ja Bluetooth-yhteyttä tukeva laite on määritetty laitepariksi, yhteyden pitäisi muodostua automaattisesti, kun laitteen Bluetooth-toiminto otetaan käyttöön. Jos Bose-tuote ei muodosta yhteyttä automaattisesti, valitse se manuaalisesti laitteen Bluetooth-luettelosta.

Yhdistä laiteluettelossa oleva SoundLink®-kaiutin manuaalisesti.

Jotkin laitteet muodostavat laiteparin, mutta yhteys on muodostettava erikseen manuaalisesti. Tarkista laitteen laitepariluettelosta, onko laitepari muodostettu. Jos on, muodosta yhteys SoundLink®-kaiuttimeen manuaalisesti.