Bluetooth®-vianmääritys

bluetoothin® yhteydessä mainitaan usein seuraavat kaksi termiä: "laitepari" ja "yhteys". "laitepari" viittaa toisensa tunnistaviin laitteisiin. laitepariksi määritetyt laitteet pysyvät toistensa muistissa, ellei laiteparitietoja poisteta manuaalisesti. bose® bluetooth® -kuulokemikrofoni voidaan määrittää laitepariksi enintään 6 laitteen kanssa. kun laitepari on määritetty, kuulokemikrofoni voi muodostaa "yhteyden" laitteeseen, joka toimii äänen tai puheen lähteenä.

Kuulokemikrofonista ja laitteesta ei voi muodostaa laiteparia.

Varmista, että kuulokemikrofoni ei ole latauksessa. Kuulokemikrofonista ja laitteesta ei voi muodostaa laiteparia, jos kuulokemikrofoni on liitetty laturiin.

varmista, että älypuhelimen tai mobiililaitteen bluetooth®-toiminto on käytössä.

varmista, että bluetooth®-kuulokemikrofoni on löydettävässä tilassa. jos sininen merkkivalo ei vilku hitaasti, aseta kuulokemikrofoni löydettävään tilaan pitämällä soitto-painiketta painettuna. lisätietoja on kohdassa laiteparin muodostaminen kuulokemikrofonista ja laitteesta.

Soitto

jos "bose bt1" ei näy luettelossa, valitse laitteen bluetooth®-valikosta "etsi laitteita" tai vastaava vaihtoehto.

Kuulokemikrofonista on jo muodostettu laitepari, mutta laitteeseen ei voida muodostaa yhteyttä.

varmista, että bluetooth®-kuulokemikrofoni on suositusten mukaisesti enintään 10 metrin säteellä laitteesta, jonka kanssa se on määritetty laitepariksi.

varmista, että älypuhelimen tai mobiililaitteen bluetooth®-toiminto on käytössä.

Valitse laitteen laitepariluettelosta manuaalisesti BT1.

Saatat joutua tyhjentämään kuulokemikrofonin laitepariluettelon ja määrittämään kuulokemikrofonin ja laitteen uudestaan laitepariksi.

Huomautus: Tämä poistaa kuulokemikrofonista kaikki laiteparit, joten kuulokemikrofoni ja kaikki laitteet on määritettävä uudestaan laitepariksi, ennen kuin laitteisiin voidaan muodostaa yhteys.

Tyhjennä kuulokemikrofonin laitepariluettelo noudattamalla seuraavia ohjeita:

pidä kuulokemikrofonin soitto- ja äänenvoimakkuus – -painikkeita painettuna 10 sekunnin ajan.

Soitto

Äänenvoimakkuus -

Kuulokemikrofoni on tämän jälkeen löydettävässä tilassa (sininen merkkivalo vilkkuu hitaasti), joten voit muodostaa siitä ja haluamastasi matkapuhelimesta laiteparin.