Akun vianetsintä

Järjestelmä ei toimi akkuvirralla. Missä vika voi olla?

Jos järjestelmä irrotetaan verkkovirrasta eikä sitä käytetä vähintään kahteen viikkoon, järjestelmä siirtyy akunsäästötilaan. Aktivoi järjestelmä uudelleen kytkemällä se verkkovirtaan.

varmista, että akku on täyteen ladattu. lataamisaika on enintään 10 tuntia toisto- tai valmiustilassa. voit tarkistaa akun jäljellä olevan latauksen pitämällä kaukosäätimen off-painiketta painettuna ja katsomalla järjestelmän etuosan led-merkkivaloa.

Punainen: Enintään 20 %

Keltainen: 20–70 %

Vihreä: Vähintään 70 %

Pois

Yritä ladata akku toisesta pistorasiasta. Käyttämäsi pistorasia voi olla viallinen.

Täytyykö akun tyhjentyä kokonaan ennen uudelleenlatausta?

Bose® SoundDock Portable -järjestelmässä käytetään ladattavaa litiumioniakkua. Sitä ei kannata päästää joka kerta tyhjäksi ennen seuraavaa latausta, joten voit ladata sen silloin kun sinulle sopii. Muista ladata akku, ennen kuin jätät sen käyttämättä pitemmäksi aikaa.