Apple-yhteensopivuusopas kaukosäätimen ja mikrofonin sisältävälle äänijohdolle

Seuraavat Apple®-tuotteet ovat yhteensopivia kaukosäätimen ja mikrofonin sisältävän äänijohdon kanssa:

iPhone®: 3GS, 4, 4S, 5, 5C, 5S, 6, 6 Plus

iPod touch®: 2., 3., 4. ja 5. sukupolvi

iPod classic®: 2009 (120 Gt ja 160 Gt)

iPod nano®: 4., 5., 6. ja 7. sukupolvi

iPad®: kaikki mallit

MacBook®: unibody ja Pro

iPod shuffle®: 3. ja 4. sukupolvi

Tämä tuote ei ole yhteensopiva alkuperäisen iPhonen, iPhone 3G:n tai muiden valmistajien muiden matkapuhelinmallien kanssa. Mikrofoni on suunniteltu erityisesti edellä lueteltuja Apple-tuotteita varten. Painiketoimintoja (vastaus ja lopetus sekä äänenvoimakkuus +/-) ei tueta laitteissa, joita ei ole luettelossa.