Amazon Alexa ei toimi.

Varmista, että olet asentanut Amazon Alexa -sovelluksen laitteeseesi. Lataa tarvittaessa Alexa-sovellus Google Playsta tai App Storesta, yhdistä kuulokkeet laitteeseen ja määritä Alexa seuraamalla sovelluksen ohjeita.

Huomautus: Amazon Alexa ei ole saatavilla kaikilla kielillä ja kaikissa maissa.

Jos Alexa ei käynnisty oikein toimintopainikkeella, voit kokeilla seuraavia keinoja:

Käynnistä laite uudelleen.

Varmista, että toimintopainike on määritetty käyttämään Amazon Alexaa. Valitse Bose Connect -sovelluksesta Asetukset > Toimintopainike > Amazon Alexa.

Yhdistä mobiililaite Wi-Fi®-verkkoon.

Katkaise Bluetooth®-yhteys ja muodosta se uudelleen.

Tyhjennä Bluetooth-laiteluettelo kuulokkeista liu'uttamalla virtakytkin ääriasentoon ja pitämällä sitä siellä 10 sekuntia. Kuulet tämän jälkeen kuulokkeista äänikehotteen "Device List cleared" (Laiteluettelo tyhjennetty). Siirry laitteesi Bluetooth-asetuksiin ja poista kuulokkeet. Yhdistä kuulokkeet laitteeseen uudelleen.