Järjestelmän ja tietokoneen äänenvoimakkuuden säätäminen

Liittyy tuotteisiin:

Tietokoneen äänenvoimakkuuden säätäminen tapahtuu eri lailla eri tietokoneissa ja eri käyttöjärjestelmissä.

Mac OS® X -käyttöjärjestelmä

Valitse dockista System preferences (Järjestelmäasetukset).

Valitse Sound (Äänet) -kuvake.

Valitse Output (Ääni ulos) -välilehti.

Valitse "Bose SoundLink Audio"

Säädä äänenvoimakkuuden tasoksi vähintään 2/3 suurimmasta mahdollisesta.

Parhaan äänenlaadun saavuttamiseksi mitään osa-aluetta ei saa mykistää ja äänitasapainon tulee olla keskellä.

Windows® 7- tai Windows® Vista -käyttöjärjestelmä

Napsauta näytön vasemmassa alakulmassa olevaa Start (Käynnistä) -painiketta.

Valitse Control Panel (Ohjauspaneeli).

Valitse ohjauspaneelista kohta Hardware and Sound (Laitteisto ja äänet).

Valitse äänikuvakkeen alta "Adjust system volume" (Järjestelmän äänenvoimakkuus). Äänenvoimakkuuden mikseri avautuu.

Säädä äänenvoimakkuuden tasoksi vähintään 2/3 suurimmasta mahdollisesta.

Äänilähdön valinta

Napsauta näytön vasemmassa alakulmassa olevaa Start (Käynnistä) -painiketta.

Valitse Control Panel (Ohjauspaneeli).

Valitse ohjauspaneelista kohta Hardware and Sound (Laitteisto ja äänet).

Valitse Hardware and Sound (Laitteisto ja äänet) -valikosta "Manage audio devices" (Äänilaitteiden hallinta).

Valitse Playback (Toisto) -välilehdellä "Bose SoundLink Audio".

Kun "Bose SoundLink Audio" on valittu, valitse "Set Default" (Aseta oletus).

Windows XP -käyttöjärjestelmä

Napsauta näytön vasemmassa alakulmassa olevaa Start (Käynnistä) -painiketta.

Valitse Control Panel (Ohjauspaneeli).

Valitse Sounds and Audio Devices (Äänet ja äänilaitteet) -kuvake.

Valitse Audio (Ääni) -välilehti.

Katso Sound Playback (Äänen toisto) -osiosta, onko "Bose SoundLink Audio" oletusasetuksena. Jos se ei ole, valitse se avattavasta valikosta.

Napsauta Sound Playback (Äänen toisto) -osiossa äänenvoimakkuuden säätöpainiketta, joka on kuvassa merkitty punaisella.

Säädä äänenvoimakkuuden kaikkien osa-alueiden tasoksi vähintään 2/3 suurimmasta mahdollisesta.

Parhaan äänenlaadun saavuttamiseksi mitään osa-aluetta ei saa mykistää ja äänitasapainon tulee olla keskellä.