Surround- ja keskikaiuttimen äänenvoimakkuuden säätäminen

Surround- tai keskikaiuttimien äänenvoimakkuuden säätäminen:

Huomautus: Näyttelijöiden puhe kuuluu lähinnä surround-äänijärjestelmän keskikaiuttimesta. Jos puheesta on vaikea saada selvää, lisää keskikaiuttimen äänenvoimakkuutta.

Käynnistä televisio. Valitse television tuloliitäntä, joka on yhdistetty Lifestyle®-järjestelmään.

paina kaukosäätimen  more-painiketta.

korosta options (valinnat) -kuvake   oikealla nuolipainikkeella ja valitse sitten   ok.""

jos haluat säätää keskikaiuttimen asetuksia, valitse ylänuoli- tai alanuolipainikkeella center speaker (keskikaiutin).""

jos haluat säätää surround-kaiuttimien asetuksia, valitse ylänuoli- tai alanuolipainikkeella takakaiutinkuvake.""

Äänenvoimakkuuden säätäminen

voit säätää keskikaiuttimen äänenvoimakkuuden arvoksi –8...+8  vasemmalla tai oikealla nuolipainikkeella .

voit säätää surround-kaiuttimien äänenvoimakkuuden arvoksi –10...+6  vasemmalla tai oikealla nuolipainikkeella .