Maksuton toimitus, kun tilaat tänään.

Kaukosäätimen näytön kirkkauden ja kontrastin säätäminen

Takaosassa sijaitsevan hehkupainikkeen painaminen valaisee kaukosäätimen painikkeet ja näytön. Valo sammuu muutaman sekunnin kuluttua virran säästämiseksi.

Kaukosäätimen kirkkauden ja kontrastin säätäminen:

pidä kaukosäätimen glow- ja ok-painikkeita yhtä aikaa painettuina, kunnes kaukosäätimen näyttöön tulee valikko.

valitse ylänuolen tai alanuolen avulla contrast (kontrasti) tai brightness (kirkkaus).

säädä sitten valitsemaasi asetusta vasemman nuolen tai oikean nuolen avulla.

kun olet valmis, paina exit-painiketta.