TOIMITETTAVISSA 1–2 ARKIPÄIVÄN KULUESSA. RISKITÖN KOKEILUJAKSO JA MAKSUTON PERUSTOIMITUS YLI 45 €:N TILAUKSIIN

Keskikanavan tason säätäminen

Liittyy tuotteisiin:

Valitse soundbar Bose Music -sovelluksen My Bose (Oma Bose) -näytössä, jonne pääset vasemman yläkulman kuuloke ja kaiutin -kuvakkeen kautta.

Napauta soundbarin kuvaa näytön oikeassa alakulmassa.

Napauta Adjustments (Säädöt).

Center Channel Level (Keskikanavan taso) -osiossa voit laskea keskikanavan tasoa miinuskuvakkeella tai nostaa sitä pluskuvakkeella.

Oliko tiedoista apua?

Hienoa, kiitos palautteestasi. Voit kirjoittaa lisäkommentteja alle.
Olemme pahoillamme, ettei sivu vastannut odotuksiasi. Kerro meille kokemuksestasi ja mitä voisimme tehdä paremmin.
Lähetä
Kiitos, arvostamme antamaasi lisäpalautetta.