90 päivän riskitön kokeilu, kahden vuoden takuu ja maksuton perustoimitus yli 45 €:n tilauksiin

Taustaäänien poiston säätäminen

Taustaäänien poisto vaimentaa häiritseviä taustaääniä ja saa äänen kuulumaan selkeämpänä ja todenmukaisempana. Kun kytket kuulokkeisiin virran, taustaäänien poisto on käytössä suurimmalla tasolla (10). Voit valita käynnistyksen yhteydessä käyttöön otettavan taustaäänien poiston oletustason Bose Music -sovelluksessa.

Voit määrittää taustaäänien poistotason oman mieltymyksesi ja ympäristön melun mukaan. Kun taustaäänien poistoa tehostetaan, epätoivottuja taustaääniä kuuluu vähemmän. Kun taustaäänien poistoa vähennetään, taustaääniä kuuluu enemmän.

Taustaäänien poiston oletustasot

Taustaäänien poistopainikkeen avulla valitaan oletusarvoisesti jokin kolmesta tasosta: 0 (täysi tietoisuus ympäristöstä), 5 (hieman tietoisuutta ympäristöstä) ja 10 (kaikki taustaäänet poistetaan).

OletusasetusKuvaus
0Täysi läpikuuluvuus: kuulet ympäröivät äänet aivan kuin sinulla ei olisi kuulokkeita korvillasi.
5Estää useimmat matalan taajuuden äänet, kuten junan jyskeen tai imurin hurinan, mutta päästää silti läpi osan ympäristön äänistä.
10Huippuluokan melunvaimennus eliminoi käytännössä kaiken kuulokkeidesi ulkopuolelta tulevan äänen.

Voit selata oletustasoja painelemalla taustaäänien poistopainiketta. Toista, kunnes kuulet haluamasi tason. Voit räätälöidä oletustasoja Bose Music -sovelluksella kohdassa Settings (Asetukset) > Noise Cancellation (Taustaäänien poisto). Bose Music -sovelluksella pääset myös tarkastelemaan kaikkia taustaäänien poiston tasoja (0–10).

Taustaäänien poistopainike vasemmassa korvakupissa

Keskustelutila

Keskustelutila on näppärä menetelmä, joka pysäyttää äänen toiston ja päästää läpi ympäristön äänet. Näin voit keskustella hetken muiden kanssa tai keskittyä ympäristöösi.

Keskustelutilan ottaminen käyttöön

Pidä taustaäänien poistopainiketta painettuna 1 sekunnin ajan.

Taustaäänien poistopainike vasemmassa korvakupissa

Keskustelutilan poistaminen käytöstä

Paina mitä tahansa painiketta tai kaksoisnapauta tai pyyhkäise kosketuspintaa. Kuulokkeet palautuvat aiemmalle taustaäänien poistotasolle ja äänen toistaminen jatkuu.

Oliko tiedoista apua?

Hienoa, kiitos palautteestasi. Voit kirjoittaa lisäkommentteja alle.
Olemme pahoillamme, ettei sivu vastannut odotuksiasi. Kerro meille kokemuksestasi ja mitä voisimme tehdä paremmin.
Lähetä
Kiitos, arvostamme antamaasi lisäpalautetta.