Keskikanavakaiuttimen voimakkuuden säätäminen

Näyttelijöiden puhe kuuluu lähinnä surround-äänijärjestelmän keskikaiuttimesta. Jos ääntä on vaikea kuulla, keskikaiuttimen äänenvoimakkuuden nostaminen voi auttaa.

Keskikaiuttimen äänenvoimakkuuden säätäminen:

Käynnistä televisio. Valitse television tuloliitäntä, joka on yhdistetty Lifestyle®-järjestelmään.

paina kaukosäätimen more-painiketta

MORE

paina oikeaa nuolta niin, että options (valinnat) -kuvake korostuu, ja valitse sitten ok.

Oikea nuoli

OK

paina ylänuolta tai alanuolta niin, että center speaker (keskikaiutin) -kuvake korostuu.

Ylänuoli

Alanuoli

paina vasenta nuolta tai oikeaa nuolta ja säädä keskikaiuttimen äänenvoimakkuuden tasoa alueella –8...+8.

Vasen nuoli

poistu valikosta exit-painikkeella.

Sulje