Bluetooth®-äänenvoimakkuuden säätäminen

Bluetooth-äänenvoimakkuuden säädin on ohjausmoduulin oikeassa reunassa. Sen avulla voi säätää yhdistetyn Bluetooth-laitteen äänenvoimakkuutta. Jokainen Bluetooth-äänenvoimakkuuden säätimen painallus lisää tai vähentää äänenvoimakkuutta asteittain. Jos haluat säätää äänenvoimakkuutta portaattomasti, pidä painike painettuna.

Ohjausmoduuli, jonka oikeassa reunassa näkyvät Bluetoothin äänenvoimakkuuden säätimet