Bluetooth®-äänenvoimakkuuden säätäminen

Liittyy tuotteisiin:

bluetoothia tukevissa laitemalleissa bluetooth-äänenvoimakkuuden säädin on ohjausyksikön oikeassa reunassa. sen avulla voi säätää yhdistetyn bluetooth-laitteen äänenvoimakkuutta. jokainen bluetooth-äänenvoimakkuuden säätimen painallus lisää tai vähentää äänenvoimakkuutta asteittain. jos haluat säätää äänenvoimakkuutta portaattomasti, pidä painike painettuna.

Bluetooth-äänenvoimakkuuden säädin.