UUUSIA TUOTTEITA SAAPUNUT! TUTUSTU.
Myymälät Ostoskori

Melunvaimennuksen säätäminen

Ohjausmoduulin käyttäminen

Melunvaimennus vaimentaa häiritseviä ääniä ja tekee kuuntelukokemuksesta selkeämmän. Voit säätää melunvaimennusta oman mieltymyksesi ja ympäristön melun mukaan.

Kun kytket kuulokkeiden virran päälle ensimmäisen kerran, melunvaimennus on täydellä teholla. Melunvaimennusta voi säätää ohjausmoduulin ANC-kytkimellä:

Ohjausmoduuli, jossa näkyvät ANC-kytkimen LOW-, MED- ja HIGH-asetukset

HIGH: Kun kytkin on HIGH-asennossa, ympäristön melua vaimennetaan voimakkaasti. Sopii erityisesti radio- ja intercom-viestintään.

 

MED: Optimoitu hiljaisemmille lentokoneille.

 

LOW: Sopii parhaiten keskusteluun samassa tilassa olevien henkilöiden kanssa.

Napautusohjauksen käyttäminen

Huomautus: Napautusohjaus on oletuksena poissa käytöstä. Voit ottaa napautusohjauksen käyttöön kohdan Ohjausmoduulin toimintokytkinten asetusten määrittäminen ohjeiden avulla.

Kun haluat keskittyä intercomin tai Bluetooth-laitteen ulkopuoliseen viestintään lentokoneessa, voit vähentää melunvaimennuksen tasoa automaattisesti toisessa kuulokkeessa napauttamalla kuuloketta kahdesti.

Kaksoisnapauttamalla kuuloketta uudelleen melunvaimennus palautuu ohjausmoduulin melunvaimennustasolle. Voit palauttaa melunvaimennuksen myös ohjausmoduulin kytkimestä.

Lisähuomautuksia:

  • Napautusohjaus ei ole kosketustoiminto. Toiminnon voi ottaa käyttöön napauttamalla kuuloketta kaksi kertaa voimakkaasti.
  • Yksittäinen napautus muuttaa valitun kuulokkeen melunvaimennustason matalaksi. Napautusohjaus toimii vain, kun ohjausmoduulin ANC-kytkin on asetettu High- tai Medium-asentoon. Napautustoiminto ei toimi, jos ohjausyksikön kytkin on jo Low-asennossa.