Google Assistantin käyttö Bosen älytuotteiden kanssa

Google Assistant mahdollistaa tuotteen käyttämisen äänikomennoilla. Voit ottaa tuotteen puheohjauksen käyttöön milloin tahansa Bose Music -sovelluksella.

Huomautus: Google Assistant ei tue kaikkia kieliä ja maita.

Google Assistantin lisääminen tuotteeseesi:

Jos kotonasi on useita tuotteita, suosittelemme saman Google-tilin lisäämistä jokaiseen tuotteeseen käytön helpottamiseksi.

Napauta Bose Music -sovelluksessa My Bose (Oma Bose) -kuvaketta vasemmassa yläkulmassa.

Valitse tuote, johon haluat lisätä Google Assistantin.

Napauta tuotteen kuvaa oikeassa alakulmassa.

Napauta Settings (Asetukset) > Voice Assistant (Ääniavustaja) ja valitse Google Assistant.

Yhdistä Google-tilisi seuraamalla sovelluksen ohjeita.

Google Assistantille puhuminen

Aktivoi tuote sanomalla ”Hey Google” tai painamalla tuotteen toimintopainiketta ○. Anna sen jälkeen komento. Esimerkki:

• Hey Google, play some hip-hop (Soita hip hoppia)
  • Hey Google, do I need an umbrella today? (Tarvitsenko tänään sateenvarjoa?)
  • Hey Google, next song (Seuraava kappale)
  • Hey Google, set a timer for 10 minutes (Aseta ajastin kymmeneen minuuttiin)
  • Hey Google, what's the weather? (Minkälainen sää on?)

Jos tuotteita on useita, voit hallita niitä yksittäin sanomalla nimen, jonka annoit tuotteelle Bose Music -sovelluksessa. Jos esimerkiksi annoit tuotteellesi nimen Kitchen (Keittiö), sano ”Hey Google, play hip-hop in the kitchen” (Soita hip hoppia keittiössä).

Jotta voit käynnistää puhekomentoja tukevan musiikkipalvelun, lisää palvelu Google Home -sovellukseen valitsemalla  Settings (Asetukset) > Linked Media Accounts (Yhdistetyt mediatilit). Huomautus: Kaikkia musiikkipalveluja ei voi käynnistää puhekomennolla.