90 päivän riskitön kokeilu, kahden vuoden takuu ja maksuton perustoimitus yli 45 €:n tilauksiin

Amazon Alexa -virtuaaliavustajan käyttäminen Bosen älytuotteiden kanssa

Liittyy tuotteisiin:

enemmän...

Alexa mahdollistaa tuotteen käyttämisen äänikomennoilla. Voit ottaa tuotteen puheohjauksen käyttöön milloin tahansa Bose Music -sovelluksella.

Huomautus: Amazon Alexa ei ole saatavilla kaikilla kielillä ja kaikissa maissa.

Alexan lisääminen tuotteeseen:

Jos kotonasi on useita tuotteita, suosittelemme saman Alexa-tilin lisäämistä jokaiseen tuotteeseen käytön helpottamiseksi.

Napauta Bose Music -sovelluksessa My Bose (Oma Bose) -kuvaketta vasemmassa yläkulmassa.

Valitse tuote, johon haluat Alexan lisätä.

Napauta tuotteen kuvaa oikeassa alakulmassa.

Napauta Settings (Asetukset) > Voice Assistant (Virtuaaliavustaja) ja lisää Alexa.

Yhdistä Amazon-tilisi seuraamalla sovelluksen ohjeita.

Alexalle puhuminen

Aktivoi tuote sanomalla ”Alexa” tai painamalla tuotteen toimintopainiketta ○. Anna sen jälkeen komento. Esimerkki:

• Alexa, play funk (Alexa, soita funkia)
  • Alexa, set the volume to 40 (Alexa, aseta äänenvoimakkuudeksi 40 [tai jokin muu taso väliltä 0–100])
  • Alexa, next song (Alexa, seuraava kappale)
  • Alexa, set a timer for five minutes (Alexa, aseta ajastin viiteen minuuttiin)
  • Alexa, what's the weather? (Alexa, millainen on sää?)

Jos tuotteita on useita, voit hallita niitä yksittäin sanomalla nimen, jonka annoit tuotteelle Bose Music -sovelluksessa. Jos esimerkiksi annoit tuotteellesi nimen Kitchen (Keittiö), sano ”Alexa, play funk in the Kitchen” (Alexa, soita funkia keittiössä).

Huomautus: Alexa voi toistaa vain Amazon-tiliisi yhdistettyjä musiikkipalveluja, kuten Pandoraa tai Deezeriä. Avaa Alexa-sovellus ja valitse Menu (Valikko) > Settings (Asetukset) > Music & Media (Musiikki ja media). Lisää musiikkipalvelut, joita haluat käyttää. Kun palvelu on lisätty, voit pyytää Alexaa toistamaan sitä.