Toisen musiikkilähteen lisääminen

Liittyy tuotteisiin:

Voit yhdistää langattomaan Bose®-tietokonekaiuttimeen toisen äänilaitteen, esimerkiksi kannettavan digitaalisen musiikkisoittimen. Tarvitset liitettävään laitteeseen sopivan stereoäänijohdon, jossa on 3,5 mm:n liitin (ei sisälly myyntipakkaukseen).

Yhdistä äänilaite johdolla langattoman Bose-tietokonekaiuttimen AUDIO IN -liitäntään.

paina kaukosäätimen aux-painiketta

AUX

säädä yhdistetyn laitteen äänenvoimakkuus suurimmilleen. säädä lopullinen äänenvoimakkuus langattoman bose-tietokonekaiuttimen äänenvoimakkuuden säätöpainikkeiden avulla.

Äänenvoimakkuus