Toisen musiikkilähteen lisääminen

Voit yhdistää SoundLink®-kaiuttimeen toisen äänilaitteen, esimerkiksi kannettavan digitaalisen musiikkisoittimen. Tarvitset äänijohdon, jossa on 3,5 mm:n liitin. Johto yhdistetään SoundLink®-kaiuttimen AUX-liitäntään. Laitteen mukana ei toimiteta johtoa, jonka molemmissa päissä on 3,5 mm:n liitin.

Toisen äänilaitteen liittäminen:

Yhdistä 3,5 mm:n äänijohto ulkoisesta laitteesta SoundLink®-kaiuttimen sivussa olevaan AUX-liittimeen.

Paina kaiuttimen AUX-painiketta.

AUX

Säädä yhdistetyn laitteen äänenvoimakkuus lähes suurimmilleen. Säädä lopullinen äänenvoimakkuus SoundLink®-kaiuttimen äänenvoimakkuuden säätöpainikkeiden avulla.

Huomautus: Jos laite on yhdistetty mutta siitä ei tule ääntä, kaiuttimesta katkaistaan virta 30 minuutin kuluttua.

Tietoja SERVICE-huoltoliitännästä

Kaiuttimen pohjassa sijaitsevaa huoltoliitintä käytetään vain ohjelmiston päivittämiseen. Siihen yhdistetystä laitteesta ei toisteta ääntä.