Laiteen yhdistäminen lisätuloliitännän kautta

Monenlaisia laitteita voi yhdistää SoundLink Color -kaiuttimeen myös ilman Bluetooth-yhteyttä. Nämä laitteet voi liittää kaiuttimen sivulla olevaan 3,5 mm lisätuloliitäntään.

Huomautus: Yhdistettävän laitteen liitännöistä riippuen se voidaan yhdistää joko 3,5 mm:n stereoäänijohdolla tai punavalkoisella RCA–3,5 mm:n äänijohdolla.

Kytke äänijohto laitteeseen

Useimmissa kannettavissa laitteissa johto kytketään kuulokeliitäntään. Muissa laitteissa (esim. televisiot ja CD-soittimet) kytke RCA-liittimet laitteen punaiseen ja valkoiseen liitäntään, jotka voi olla merkitty Line Out- tai Audio Out -tekstillä."

Kytke johdon toinen pää SoundLink-kaiuttimen kyljessä olevaan lisätuloliitäntään.

Paina kaiuttimen lisätulopainiketta.

Säädä yhdistetyn laitteen äänenvoimakkuus 90 prosenttiin maksimista ja säädä sitten haluamasi äänenvoimakkuus SoundLink-kaiuttimen säätimistä.

Jos laite on yhdistetty mutta siitä ei tule ääntä, kaiuttimesta katkaistaan virta 30 minuutin kuluttua.

Huomautus: Kaiuttimessa on USB-liitäntä akun lataamista ja ohjelmiston päivitystä varten. Ääntä voi toistaa USB-liitännän kautta.