Toisen musiikkilähteen lisääminen

Voit yhdistää SoundLink®-kaiuttimeen toisen äänilaitteen, esimerkiksi kannettavan digitaalisen musiikkisoittimen. Tarvitset äänijohdon, jossa on 3,5 mm:n liitin. Johdon toinen pää yhdistetään SoundLink®-kaiuttimen AUX-liittimeen. Laitteen mukana ei toimiteta johtoa, jonka molemmissa päissä on 3,5 mm:n liitin.

Toisen äänilaitteen liittäminen:

Liitä 3,5 mm:n äänijohto ulkoisesta laitteesta SoundLink®-kaiuttimen takana olevaan AUX-liittimeen.

paina kaiuttimen aux-painiketta.

AUX

Säädä yhdistetyn laitteen äänenvoimakkuus lähes suurimmilleen. Säädä lopullinen äänenvoimakkuus SoundLink®-kaiuttimen äänenvoimakkuuden säätöpainikkeiden avulla.

Huomautus: Jos laite on yhdistetty mutta siitä ei tule ääntä, kaiuttimesta katkaistaan virta 30 minuutin kuluttua.

Tietoja USB-liittimestä

Kaiuttimen takana sijaitsevaa USB-liitintä käytetään vain virransyöttöön ja lataamiseen. Siihen yhdistetystä laitteesta ei toisteta ääntä.