90 päivän riskitön kokeilu, kahden vuoden takuu ja maksuton perustoimitus yli 45 €:n tilauksiin

Toisen musiikkilähteen lisääminen

Liittyy tuotteisiin:

Voit yhdistää järjestelmään toisen äänilaitteen, esimerkiksi kannettavan digitaalisen musiikkisoittimen. Tarvitset liitettävään laitteeseen sopivan stereoäänijohdon, jossa on 3,5 mm:n liitin (ei sisälly myyntipakkaukseen). Johto yhdistetään SoundDock-järjestelmän takana olevaan AUX IN -liitäntään.

Yhdistä äänilaite johdolla SoundDock-järjestelmän takana olevaan AUX IN -liitäntään. Jos iPod® tai iPhone® ei ole telakassa, liitetyssä laitteessa oleva musiikki alkaa soida heti, kun laite lähettää signaalin SoundDock-järjestelmään.

Säädä yhdistetyn laitteen äänenvoimakkuus suurimmilleen ja säädä haluamasi äänenvoimakkuus SoundDock-järjestelmän äänenvoimakkuuden säätöpainikkeiden avulla.

Huomautus:

jos ipod tai iphone on latautumassa telakassa, pidä äänenvoimakkuuden lisäyspainiketta ja äänenvoimakkuuden vähennyspainiketta painettuina kahden sekunnin ajan, jotta yhdistetty laite alkaa soida järjestelmässä.

Äänenvoimakkuuden lisäyspainike

Äänenvoimakkuuden vähennyspainike

Telakassa oleva iPod tai iPhone latautuu sillä välin, kun kuuntelet toista yhdistettyä laitetta.

jos haluat vaihtaa musiikkilähteeksi telakassa olevan ipodin tai iphonen, pidä äänenvoimakkuuden lisäyspainiketta ja äänenvoimakkuuden vähennyspainiketta painettuina kahden sekunnin ajan.

Oliko tiedoista apua?

Hienoa, kiitos palautteestasi. Voit kirjoittaa lisäkommentteja alle.
Olemme pahoillamme, ettei sivu vastannut odotuksiasi. Kerro meille kokemuksestasi ja mitä voisimme tehdä paremmin.
Lähetä
Kiitos, arvostamme antamaasi lisäpalautetta.