TOIMITETTAVISSA 1–2 ARKIPÄIVÄN KULUESSA. RISKITÖN KOKEILUJAKSO JA MAKSUTON PERUSTOIMITUS YLI 45 €:N TILAUKSIIN

Verkkoon yhdistetyn SoundTouch-järjestelmän lisääminen nykyiseen SoundTouch-tiliin

Liittyy tuotteisiin:

enemmän...

Jos SoundTouch-järjestelmä on jo Wi-Fi-verkossa, yhdistä järjestelmä käytössä olevaan SoundTouch-tiliin toimimalla seuraavasti:

  1. Käynnistä SoundTouch-sovellus.
  2. Valitse valikkokuvake (≡) vasemmasta yläkulmasta.
    Huomautus: Jos valikkokuvake (≡) ei näy pöytätietokoneella tai tablet-laitteella, liukuvalikko saattaa olla jo avoinna.
  3. Valitse Asetukset.
  4. Valitse Kaiuttimen asetukset.
  5. Valitse LISÄÄ JÄRJESTELMÄ.
  6. Valitse JÄRJESTELMÄ ON JO YHDISTETTY.
  7. Verkko etsii järjestelmän.
  8. Seuraa sovelluksen ohjeita.

Oliko tiedoista apua?

Hienoa, kiitos palautteestasi. Voit kirjoittaa lisäkommentteja alle.
Olemme pahoillamme, ettei sivu vastannut odotuksiasi. Kerro meille kokemuksestasi ja mitä voisimme tehdä paremmin.
Lähetä
Kiitos, arvostamme antamaasi lisäpalautetta.