ADAPTiQ®-järjestelmän asetukset ja poistaminen käytöstä

ADAPTiQ-äänenkalibrointijärjestelmä analysoi, miten huoneen koko ja muut muuttujat vaikuttavat ääneen, ja mukauttaa automaattisesti Bose®-järjestelmän suorituskyvyn huoneen akustiikan mukaiseksi.

ADAPTiQ-järjestelmän käyttäminen:

Tee kaikki Lifestyle®-järjestelmän liitännät. Aseta kaiuttimet ja Acoustimass®-moduuli lopullisiin paikkoihinsa.

Huomautus: Jos järjestelmää tai kaiuttimia siirretään, ADAPTiQ-kalibrointi voidaan tehdä uudelleen.

Käynnistä televisio. Valitse televisiotulo, joka on yhdistetty Lifestyle®-järjestelmään.

paina keskusyksikön setup-painiketta.

siirry tv:n järjestelmävalikossa kohtaan "adaptiq" painamalla kaukosäätimen alanuolipainiketta.

valitse ok ja seuraa näyttöön tulevia ohjeita.

Kun ADAPTiQ-toimet on tehty, palaat ADAPTiQ-aloitusikkunaan ja sinulta kysytään, haluatko aloittaa alusta.

Huomautus: Kun ADAPTiQ-kalibrointi on tehty, sen voi tehdä uudelleen mutta sitä ei voi poistaa käytöstä.